ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Το «Βόρεια Μακεδονία» είναι «μέσα στα πλαίσια της λύσης που…θέλουμε;»

Print

Ποιος σας είπε χερ Δρούτσα ότι το "Βόρεια Μακεδονία" είναι μέσα στα πλαίσια της λύσης που θέλουΜΕ; Ποιοι είναι όλοι αυτοί που "θέλουμε", γιατί δε θυμάμαι να ρωτήθηκε ποτέ ο ελληνικός λαός για το τι θέλει και δε θέλει; Με ποιο δικαίωμα το "θέλω" το δικό σας έγινε "θέλουμε"; Με ποια εξουσιοδότηση εσείς και η κυβέρνηση της οποίας είστε μέλος, όπως και η προηγούμενη ανεκδιήγητη κυβέρνηση, αποφασίζετε με βάση τα προσωπικά σας θέλω, τα προσωπικά σας συμφέροντα και τον προσωπικό σας τρόμο μπροστά στους αμερικανούς, για εθνικά ζητήματα και πολύ περισσότερο αποφασίζετε να ξεπουλήσετε ελληνική ιστορία και ελληνικά ιερά και όσια;

Ποιος σας είπε ότι σας ανήκει η ελληνική γλώσσα της οποίας "περιουσία" είναι η λέξη Μακεδονία την οποία εσείς χαρίζετε από δω και από κει, σαν να είναι ζάχαρη που αγοράσατε από το κατάστημα τροφίμων της γειτονιάς; Ποιος σας είπε ότι σας ανήκει η ελληνική ιστορία την οποία αφήνετε τόσα χρόνια να κουρελιάζετε από γελοιότητες του κάθε κλόουν της ευρύτερης περιοχής; Ποιος σας είπε ότι σας ανήκει ο Ήλιος της Βεργίνας, που δεν είναι μόνο της Βεργίνας, αλλά ιερό σύμβολο ολόκληρου του αρχαίου ελληνικού κόσμου, ώστε να τον παραχωρείτε στον κάθε αχρείο, για να πουλάει τις πιστωτικές του κάρτες και να φωτίζει τις επεκτατικές του βλέψεις;

Πολεμήσατε ποτέ σας γι' αυτό το βασανισμένο κομμάτι της Ελλάδας, χύσατε το αίμα σας και αποφασίζετε ελαφρά τη καρδία να παραδώσετε την ιστορία του στους λαίμαργους σλάβους; Δεν είστε ελέω Θεού βασιλιάς, για να αποφασίζετε μόνος σας σε σκοτεινές αίθουσες για ζητήματα που άπτονται των ιερών των Ελλήνων. Και δεν μπορείτε να ισχυρίζεστε ότι εφόσον ο λαός σας ψήφισε, επικύρωσε και την πολιτική σας στο ζήτημα των Σκοπίων. Ξέρετε  καλά ότι αυτό είναι δημαγωγία.

Ο λαός ψήφισε ήδη για το ζήτημα των Σκοπίων, όταν 1,5 εκατομμύριο κόσμος ξεχύθηκε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, κάνοντας ξεκάθαρο ότι η Μακεδονία είναι ελληνική και τίποτα από την κληρονομιά της δεν είναι για πούλημα, έστω κι αν εσείς θέλετε να τη βάλετε ενέχυρο, για να καλύψετε τα χρέη που δημιούργησε η αδηφαγία σας.

Αν πιστεύετε ότι η βούληση του ελληνικού λαού έχει αλλάξει, κάντε δημοψήφισμα. Αλλά δε θα τολμήσετε, όπως δεν τολμήσατε να κάνετε και για την απόδοση ιθαγένειας σε ξένους που φιλοδοξείτε να αντικαταστήσουν τους Έλληνες, ώστε "αστεία" για σας θέματα, όπως το σκοπιανό, να μην αποτελούν εμπόδιο στην "καριέρα" σας. Δεν τολμάτε, γιατί ξέρετε πως η απάντηση των Ελλήνων θα είναι αποστομωτική: γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων παρά την εντατική αποχαυνοποίηση στην οποία τους επιβάλατε μέσω των μέσων μαζικής εξημέρωσης ενδιαφέρονται ακόμη για το μέλλον της χώρας τους.

Η ιστορία της Ελλάδας δε σας ανήκει, για να τη διαχειρίζεστε σαν στέλεχος πολυεθνικής, πουλώντας την όταν η τιμή είναι συμφέρουσα. Ανήκει στον ελληνικό λαό, όχι σε μια γενιά Ελλήνων: ανήκει σε όσους Έλληνες πέρασαν, πολέμησαν και θυσιάστηκαν, γράφοντας τις σελίδες της, ανήκει σε μας τους τωρινούς, έστω κι αν οι σελίδες που γράφουμε εμείς δεν είναι από τις πιο ένδοξες, αλλά, κυρίως, ανήκει σε αυτούς που ακολουθούν, στις μελλοντικές γενιές. Κι αν δεν μπορούμε να εμπλουτίσουμε την ιστορία που μας παρέδωσαν, τουλάχιστον, έχουμε χρέος να την παραδώσουμε, όπως την παραλάβαμε και όχι ακρωτηριασμένη..

Δε σας ανησυχεί, χερ Δρούτσα και υπόλοιποι "εθνοπατέρες", ότι ήδη έχετε τραβήξει υπερβολικά το σχοινί σε σημείο που το παραμικρό να μπορεί να το σπάσει με βίαιο τρόπο; Και το ξεπούλημα της ελληνικής ιστορίας, έστω κι αν στην προκειμένη περίπτωση αφορά ένα τόσο απομακρυσμένο απ' την Αθήνα  κομμάτι της κάθε άλλο από παραμικρό είναι..
 

0 σχόλια: