ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

[ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ]:ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΤΟ ΥΠΕΞ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΠΕΞ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ

Print
Λίγες μόνο μέρες μετά την συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού (τρομάρα μας) με τον ψευτομακεδόνα Σλάβο Γκρουέφσκι στις Βρυξέλλες που ακόμα δεν μάθαμε στο πλαίσιο ποιας λογικής διεξήχθη αφού ως γνωστό ο πρωθυπουργός βρίσκεται εκεί για το θέμα της οικονομίας.Η Τουρκία παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εσωτερικών πολιτικών υπολειμμάτων του ραγιαδισμού που προσπαθούν να την εξυπηρετήσουν φανερώνει καθημερινά το πραγματικό της πρόσωπο.

Τη σταθερή υποστήριξη της Τουρκίας στην ευρωατλαντική προοπτική της ΠΓΔΜ εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου κατά την διάρκεια διήμερης επίσημης επίσκεψης στα Σκόπια.

Ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών δεν φαίνεται να συγκινείται απο τις κινήσεις "καλής θέλησης" των προσκυνημένων Ελλήνων πολιτικών που έχουν εγκαταλείψει την Κύπρο στις σταλινικές διαθέσεις Χριστόφια,ούτε την μετατροπή της Θράκης σε τουρκικό τσιφλίκι αλλά και τις ελεύθερες καθημερινές βόλτες τουρκικών μαχητικών και πλοίων στις Ελληνικές θάλασσες. Καθώς φαίνεται οι Τούρκοι είναι αποφασισμένοι να εφαρμόσουν το "ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου".

Ο Νταβούτογλου σε δηλώσεις του τόνισε ότι η Τουρκία στέκεται στο πλευρό της ΠΓΔΜ "από την πρώτη ημέρα της ανεξαρτησίας της και υποστηρίζει την ένταξη της στο ΝΑΤΟ και σε άλλους διεθνείς οργανισμούς με το συνταγματικό της όνομα".

Μάλιστα επισκέφτηκε και την Οχρίδα όπου ετοιμάζετε το καινούργιο Τουρκικό προξενείο το οποίο φυσικά θα ρίχνει και μια...ματιά στην Βόρεια Ελλάδα.

Την Παρασκευή θα συναντηθεί στα Σκόπια με τον Αντόνιο Μιλόσοσκι, ενώ θα έχει συναντήσεις και με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ, τον πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι και τον πρόεδρο της Βουλής, Τράικο Βελιάνοφσκι.Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, στις συναντήσεις του κ. Νταβούτογλου με αξιωματούχους της ΠΓΔΜ θα συζητηθούν η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας, η ενταξιακή πορεία των δύο χωρών στην ΕΕ καθώς και περιφερειακά ζητήματα.

0 σχόλια: