ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΚΥΠΡΟΣ: ΓΝΩΡΙΖΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΨΑΧΝΕ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΙΤΙΔΕΣ!!!

Print
Το Προεδρικό όχι μόνο γνώριζε ότι τα 98 εμπορευματοκιβώτια με την πυρίτιδα ήταν «αποθηκευμένα» σε ανοικτό χώρο στη βάση «Ευάγγελος Φλωράκης», αλλά και ότι αυτά είχαν καταστεί επικίνδυνα για το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις. 
Σύμφωνα με πρακτικό σύσκεψης που έγινε στις 10 Φεβρουαρίου 2011 στο υπουργείο Άμυνας με συμμετοχή των υπουργών εξωτερικών και άμυνας, του Αρχηγού ΓΕΕΦ, αλλά και του Διευθυντή του διπλωματικού γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Λεωνίδα Παντελίδη, έγινε πλήρης ενημέρωση για τον κίνδυνο έκρηξης. 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ
Ο κίνδυνος για έκρηξη ήταν σε γνώση ΟΛΩΝ
Το Προεδρικό όχι μόνο γνώριζε ότι τα 98 εμπορευματοκιβώτια με την πυρίτιδα ήταν «αποθηκευμένα» σε ανοικτό χώρο στη βάση «Ευάγγελος Φλωράκης», αλλά και ότι αυτά είχαν καταστεί επικίνδυνα για το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις. Σύμφωνα με πρακτικό σύσκεψης που έγινε στις 10 Φεβρουαρίου 2011 στο υπουργείο Άμυνας με συμμετοχή των υπουργών εξωτερικών και άμυνας, του Αρχηγού ΓΕΕΦ, αλλά και του Διευθυντή του διπλωματικού γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Λεωνίδα Παντελίδη, έγινε πλήρης ενημέρωση για τον κίνδυνο έκρηξης.
Ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Υλικού Πολέμου του ΓΕΕΦ, στην σύσκεψη, ήταν ξεκάθαρος για τους κινδύνους που υπήρχαν μιλώντας για το ενδεχόμενο έκρηξης.
Από τα 98 εμπορευματοκιβώτια τα 65 περιείχαν διάφορες πυρίτιδες. Τα υπόλοιπα περιείχαν πλάκες γραφίτη, σωλήνες και άλλα μεταλλικά υλικά.
Η πυρίτιδα εμπεριέχει σταθεροποιητή. «Η σύνθεση του εν λόγω σταθεροποιητή, σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές, αλλοιώνεται με τον χρόνο και με την επίδραση των μεταβαλλόμενων καιρικών συνθηκών. Συνεπώς σημειώνεται ο κίνδυνος να αλλοιωθεί το μίγμα της πυρίτιδας αντιδρώντας με ανάφλεξη ή ακόμα και με έκρηξη».
Ο Υπουργός Εξωτερικών Μάρκος Κυπριανού προφανώς αδιαφορώντας για τον κίνδυνο έκρηξης και απώλειας ανθρώπινων ζωών, ζήτησε να γίνει εξέταση της πυρίτιδας για τυχόν αλλοίωση και εξέταση για την τιμή που θα μπορούσε να πωληθεί.
Ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Λεωνίδας Παντελίδης πρότεινε να γίνει διαχωρισμό του στρατιωτικού από το μη στρατιωτικό υλικό και η Κυπριακή Δημοκρατία να απευθυνθεί δύο φορές στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για να απαλλαγεί από τα εμπορευματοκιβώτια. Ο κ. Παντελίδης ανέφερε πως το μη στρατιωτικό υλικό θα μπορούσε να εκποιηθεί, σημειώνοντας πως σύμφωνα με πληροφόρηση που είχε, η Συρία και το Ιράν θα ικανοποιούντο με ένα συμβολικό ποσόν.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη σύσκεψη, τόσο ο υπουργός άμυνας όσο και ο αρχηγός ΓΕΕΦ διατύπωσαν φόβους για την επικινδυνότητα της πυρίτιδας λόγω της αλλοίωσης της από τον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες.
Στην ίδια σύσκεψη μετείχαν εκπρόσωποι της Νομικής Υπηρεσίας, των Τελωνείων, της Αστυνομίας και του υπουργείου …..Εμπορίου!!!!!
Σύμφωνα με τα πρακτικά, η σύσκεψη ολοκληρώθηκε με την υιοθέτηση της εισήγησης του Υπουργού Εξωτερικών για αποστολή δειγμάτων της πυρίτιδας σε χημεία της Κύπρου και του εξωτερικού και να ερευνηθεί το ποσόν που θα μπορούσε να εξασφαλίσει το κράτος από την πώληση της. Αν και πέρασαν πέντε μήνες από εκείνη τη σύσκεψη δεν υπήρξε καμία ενέργεια. Το αποτέλεσμα; Δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ 13 άνθρωποι γιατί ολόκληρο το κράτος κοιμόταν ύπνο βαθύ.
ΠΗΓΗ: ΠΟΛΙΤΙΣ ONLINE

Ο Μπαρμπανίκος προτείνει να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο για να καταλάβετε το βρόμικο παιχνίδι!!!!


ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

0 σχόλια: