ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ο Χριστόφιας εμπλέκει Παπούλια - Παπανδρέου στα προεκλογικά της Κύπρου!

Print

Υποστήριξε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους, ότι τον στηρίζουν στο Κυπριακό και συμφωνούν μαζί του
Ο Πουργουρίδης του ΔΗΣΥ ισχυρίζεται ότι έχει την ευλογία Παπανδρέου για την επανεκλογή του

Ξεσπάθωσε ο Πρόεδρος της Κύπρου Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος βρίσκεται κάτω από πίεση λόγω του αδιεξόδου στο οποίο βρίσκεται το Κυπριακό και της κριτικής που δέχεται επειδή πρόσφερε απλόχερα στην τουρκική πλευρά την εκ περιτροπής Προεδρία, τη σταθμισμένη ψήφο και την παραμονή τουλάχιστον 50.000 εποίκων.

Η κριτική αυτή κλιμακώνεται λόγω των βουλευτικών εκλογών της 22ας Μαΐου και ο Κύπριος Πρόεδρος με τις δηλώσεις του εμπλέκει στον προεκλογικό αγώνα της Κύπρου τον Πρόεδρο Κάρολο Παπούλια και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Ο Πρόεδρος Χριστόφιας δήλωσε την περασμένη Πέμπτη ότι δεν κάνει εκπτώσεις στο Κυπριακό, όπως τον κατηγορούν, και ενέπλεξε στην εσωτερική πολιτική αντιπαράθεση την ελληνική πολιτειακή ηγεσία. Όπως είπε ο κύπριος Πρόεδρος, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, και οι δυο πολιτειακοί άρχοντες της Ελλάδας του έχουν πει ότι συμφωνούν και στηρίζουν πλήρως την πολιτική και τις ενέργειές του στο Κυπριακό.

Το φαινόμενο της χρήσης των ελλήνων πολιτικών στον προεκλογικό αγώνα της Κύπρου διευρύνεται, αφού, όπως πληροφορούμαστε, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Χρήστος Πουργούριδης ισχυρίζεται ότι είναι επιθυμία τού έλληνα πρωθυπουργού η επανεκλογή του! Ως γνωστόν, ο κ. Πουργουρίδης, ο οποίος εκπροσωπεί την Κύπρο και στο Συμβούλιο της Ευρώπης, ήταν και είναι υποστηρικτής του σχεδίου Ανάν και είχε υποστηρίξει στο Συμβούλιο της Ευρώπης ότι υπάρχει περίπου τουρκική μειονότητα στη Ρόδο! πηγή

0 σχόλια: