ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Το ΑΚΕΛ θα υλοποιήσει πολιτική Κασουλίδη: Εξαγγέλλεται 19μηνη στρατιωτική θητεία;

Print

Ιωάννης Κασουλίδης
Εμπροσθοφύλακας
«Το ΑΚΕΛ θα υλοποιήσει πολιτική Κασουλίδη: Εξαγγέλλεται 19μηνη στρατιωτική θητεία;»
05 Νοεμβρίου 2010
Συντακτική Ομάδα
Όπως γράφει το ‘Κυπριακό Ποντίκι’ [22/10/2010]: «Φαίνεται όμως ότι το εκλογικό επιτελείο του ΑΚΕΛ, βλέποντας στις δημοσκοπήσεις τη συνεχή μείωση των ποσοστών του κόμματος και την άνοδο αντίστοιχα του ΔΗΣΥ, αποφάσισε να παίξει το χαρτί της άμυνας, θυσιάζοντας κυριολεκτικά "τα άγια τοις κυσί",  πιστεύοντας, ότι με τη μείωση της θητείας θα ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα».
Εμείς θεωρούμε πως δεν είναι μόνο για χάρη μικροκομματικών σκοπιμοτήτων που πράττει όλα αυτά η κυβέρνηση Χριστόφια, αφού η μέχρι τώρ απολιτική του για την Ε.Φ. είναι αυτή του ξηλώματος και της παρακμής. Τι περιμένατε από ένα Χριστόφια που μετέτρεψε τους πρόσφυγες σε …"χρήστες περιουσιών";
Και, βέβαια, και σε αυτή την περίπτωση μην νομίζετε πως ο ΔΗΣΥ είναι η λύση. Το αντίθετο, οι Χάσικος και Κασουλίδης ήταν οι πρώτοι που έθεσαν θέμα μείωσης της θητείας, υποσχόμενοι να ξεπουλήσουν, ουσιαστικά, το μοναδικό έρεισμα ασφαλείας της Κυπριακής Δημοκρατίας ['Νοητική Αντίστασις' 28/10/2007].
Στο λήμμα-ετικέτα Εθνική Φρουρά θα βρείτε όλα τα σχετικά κείμενα του ‘Εμπροσθοφύλακα’, και θα αντιληφθείτε πως σε λίγα χρόνια έχουν σακατέψει την Ε.Φ. παντοιοτρόπως, με μειωμένες δαπάνες, ανυπαρξία πολιτικής αναβάθμισης, χαμηλό ηθικό, εξευτελισμό, προσβολές προς τους αξιωματικούς, διάβρωση από κομματικούς παρατρεχάμενους και μόλυνση από τον υπόκοσμο. Η παπακώστεια αναδιοργάνωση συνεχίζεται. 

ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΑΣ 

0 σχόλια: