ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΧΙ στο ρατσισμό κατά των Ελληνοκυπρίων: Κυπραίοι ξυπνάτε!

Print

ratsismos-kata-ellinokyprion


‘Facebook Group / ΟΧΙ στο ρατσισμό κατά των Ελληνοκυπρίων: Κυπραίοι ξυπνάτε!’
Τ/ΚΥΠΡΙΟΙ
Στην προσπάθεια τους οι διάφορες κυβερνήσεις της Κύπρου να είναι αρεστοί στους ξένους, έχουν δώσει υπερ-προνόμοια στους Τουρκοκυπρίους.  Δυσμενείς διακρίσεις με βάση την εθνότητα απαγορεύονται με βάση την αρχή πως όλοι οι άνθρωποι γενιούνται ίσοι - ΜΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.
Το μέγα λάθος να δοθούν αμέτρητα οφέλη στους Τουρκοκυπρίους το 2004 επειδή τολμήσαμε και είπαμε ΟΧΙ στο ρατσιστικό από όλες τις πλευρές σχέδιο ΑΝΑΝ, δεν πρέπει να συνεχιστεί. Αν μη τι άλλο θα μας κάνει να μισήσουμε τους ‘ΥΠΕΡ-ΠΟΛΙΤΕΣ’ Τ/Κυπρίους που έχουν τώρα και τα αυγά και τα καλάθια.
ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Οι κάθε λογής μετανάστες που έχουν κατακλύσει το νησί απολαμβάνουν περισσότερα δικαιώματα από τους ίδιους τους Κυπρίους. Τα οφέλη που αποκομίζουν είναι πολλαπλάσια αυτών που παίρνουν οι Κύπριοι πολίτες, τη στιγμή που ένα τεράστιο ποσοστό συνταξιούχων μας, έχουν να επιβιώνουν με μισθούς πείνας.
Η κυβέρνηση αντί να βρίσκεται κοντά στον Κύπριο πολίτη, βρίσκεται κοντά στον Νόμιμο/Παράνομο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ και μάχεται για τα δικά του δικαιώματα με ‘βάση το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο’, τη στιγμή που κάθε αναφορά περί Ευρωπαϊκού Κεκτημένου στη λύση του Κυπριακού για τους Κύπριους πολίτες δεν συζητείται καν.
Συμπατριώτες, ας αξιώσουμε όλα αυτά που μας ανήκουν. Κανένας δεν μπορεί να μας στερήσει το δικαίωμα να απολαμβάνουμε ΙΣΑ δικαιώματα με τους ξένους, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ, τη στιγμή μάλιστα που εμείς:
1. Σπαταλούμε 2 χρόνια από τη ζωή μας υπηρετώντας την πατρίδα.
2. Πληρώνουμε όλους τους φόρους, κοινωνικές Ασφαλίσεις κλπ.
3. Πληρώνουμε για άδειες Κυκλοφορίας , Μ.Ο.Τ κλπ τη στιγμή που οι Τ/Κύπριοι μπαινοβγαίνουν στις ελέυθερες περιοχές χωρίς άδεια, χωρία ασφάλεια, χωρίς έλεγχο ΜΟΤ.
4. Συλλαμβανόμαστε από την Αστυνομία για εξακρίβωση των στοιχείων μας σε κάθε διαδήλωση, ενώ για την οποιαδήποτε σύλληψη αλλοδαπού απαιτείται η συγκατάθεση του Υπουργού Εσωτερικών (άλλως ‘αλλοδαποπατέρα’ ) Κου Συλικιώτη.
5. Χάσαμε σπίτια και περιουσίες με την Τουρκική εισβολή, στα οποία διαμένουν σφετεριστές Τ/Κύπριοι τους οποίους η Κυπριακή Δημοκρατία πιστώνει πλουσιοπάροχα με πακτωλούς χρημάτων, και μετατρέποντας τους σε Ευρωπαίους πολίτες…
6. Έχουμε να συμπεριφερόμαστε σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας τη στιγμή που οι Τ/Κύπριοι είναι ΥΠΕΡΑΝΩ του Νόμου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
“…οι Ε/κ πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας πληρώνουν φόρο υποτελείας συνεχιζόμενο για τη δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των Τ/κ.”
Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου Γιώργος Γεωργίου.
____________
“…οι πολιτικοί πρόσφυγες και ιδιαίτερα διά μέσου των επιδομάτων τα οποία λαμβάνουν από το κράτος βρίσκονται σε ευνοϊκότερη θέση από τον Κύπριο πολίτη.”
Γιώργος Βαρνάβα -Βουλευτής ΕΔΕΚ
____________
“….ένας αιτητής ασύλου που δεν επιλέγει το κέντρο υποδοχής, λαμβάνει το ποσό των 452 ευρώ. Εάν έχει σύζυγο λαμβάνει επιπλέον 226 ευρώ, για κάθε εξαρτώμενο παιδί άνω των 14 ετών λαμβάνει ακόμα 226 ευρώ, ενώ για κάθε παιδί κάτω των 14 ετών, λαμβάνει το ποσό των 113 ευρώ. Σε ό,τι αφορά το ενοίκιο, επιχορηγείται με 560 ευρώ. Κατά μέσο όρο δηλαδή, ένας αιτητής ασύλου λαμβάνει το συνολικό ποσό των 1.500 ευρώ.”
Μιχάλης Λαουτάρης - Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας.
____________
“…..Σε μια χώρα όπως η Κύπρος, που δεν κατόρθωσε να αποκαταστήσει τους δικούς της πρόσφυγες, είναι δυνατόν να αναλαμβάνει και την αποκατάσταση πολιτικών προσφυγών;
Σε αυτή τη χώρα της κυβερνητικής άρνησης, στήριξης των Ελληνοκυπρίων Προσφύγων είναι δυνατόν να καλούνται οι αδικημένοι Ελληνοκύπριοι Πρόσφυγες να υποβάλλονται σε οικονομικές θυσίες για τους πολιτικούς πρόσφυγες.
Είναι λογικό η Κυβέρνηση να υποβάλλει σε φορολογίες τους εκ μητρογονίας πρόσφυγες που 36 χρόνια δεν τους έδωσε ένα σεντ, για να συντηρούν τους πολιτικούς πρόσφυγες.
Τελικά δικαίως διερωτώνται οι Πρόσφυγες μας εάν έχουμε Κυβέρνηση των πολιτικών προσφύγων και όχι Κυβέρνηση των Κυπρίων Προσφύγων.”
Λευτέρης Χριστοφόρου - Α’ Αντιπρόεδρος ΔΗ.ΣΥ.
____________
32 εκατομμύρια ευρώ, κορόιδα!
Το 2003, μετά το ολέθριο άνοιγμα των κατοχικών οδοφραγμάτων, η Κυβέρνηση Παπαδόπουλου, με τη σύμφωνο γνώμη όλων των κομμάτων, αποφάσισε τη δωρεάν παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους Τ/κυπρίους. Ήταν μια πολιτική απόφαση, που στόχευε να πείσει τους τρίτους, τι καλόπαιδα είμαστε, εμείς οι πλούσιοι Έλληνες, έναντι των… φτωχών Τ/κυπρίων. Στην αρχή, είπαμε δεν πειράζει, είναι συμπατριώτες μας, ας τους αφήσουμε να επωφεληθούν της δωρεάς.
Τι παρατηρήθηκε; Στην εξέλιξη αυτής της πλουσιοπάροχης δωρεάς, οι Τ/κ αναγορεύθηκαν σε πολίτες α’ κατηγορίας και οι Ε/κ σε πολίτες τρίτης κατηγορίας. Κάθε φορά που έπρεπε οι διάφορες υπηρεσίες να εξυπηρετήσουν πολίτες, προηγούνταν οι εκλεκτοί Τ/κύπριοι, και οι δουλοπάροικοι Έλληνες περίμενανν υπομονετικά, ως γνήσια κυπριακά γαϊδούρια, τη σειρά τους.
Και να ήταν μόνο αυτή η διάκριση… Όπως αποκαλύφθηκε προχθές στη Βουλή, από το 2003 μέχρι το 2009, το κράτος, δηλ. εμείς οι φορολογούμενοι, κατέβαλε 32 ολοστρόγγυλα εκατομμύρια ευρώ για δωρεάν νοσήλια περίπου 100 χιλιάδων Τ/κ. Η επίκληση του επιχειρήματος ότι 85% των Ε/κ δικαιούνται δωρεάν νοσήλια δεν ευσταθεί, επειδή όλοι οι πολίτες φορολογούνται γι’ αυτόν το σκοπό, ενώ οι Τ/κ δεν πληρώνουν ούτε ένα σεντ φόρο. Γι’ αυτό, αφού είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, δεν έχουν μόνο οφέλη, έχουν και υποχρεώσεις: Να πληρώνουν στη βάση εισοδηματικών κριτηρίων, όπως και οι Έλληνες. Να σταματήσει αυτή η αφόρητη κοροϊδία σε βάρος μας.
Σ.Ι.

0 σχόλια: