ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

Print


Είχαν απόλυτο δίκιο τελικά όσοι μιλούσαν για επικοινωνιακό παιχνίδι της κυβέρνησης όσο αφορά την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα.
Ολες αυτές τις μέρες οργίαζαν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ για την πιθανή αυτή εξέλιξη την οποία αρκετοί θεωρούσαν και...σίγουρη.
Η πραγματικότητα τελικά ήταν ότι πολύ απλά οι κυβερνητικοί "Γκέμπελς" έπαιζαν με την αγωνία εκατομμυρίων ιδιωτικών υπαλλήλων τρομοκρατώντας τους ώστε να εμφανιστούν εκ των υστέρων ως..."ανυποχώρητοι".
Να αποδείξουν ότι δεν....ξεβρακώθηκαν τελείως στα αφεντικά αλλά έμειναν τουλάχιστον με το...σώβρακο.Μέχρι και στην επικοινωνία με το λαό και εκεί απατεώνες είναι.
Ενας πρωθυπουργός ¨καταβεβλημένος" όπως γράφουν σήμερα.Ισως απο το ποδήλατο,τις ατελείωτες ώρες στον υπολογιστή ή τα ταξιδάκια στην Ευρώπη."Λυπημένος" θα λέγαμε εμείς αφου το πρωι που ξύπνησε σκεφτόταν πως θα πληρώσει την ΔΕΗ ή το γάλα του παιδιού του, που χρειάστηκε να λάβει τα μέτρα διαβάζοντας μέχρι και στο υπουργικό συμβούλιο απο κείμενο τα όσα ήθελε να πει στους υπουργούς.
Αν είναι δυνατόν......
Ακόμα και την βαθύτατη ¨λύπη" του έπρεπε κάποιοι να την γράψουν για να θυμηθεί να την εκφράσει.Ε ρε κλωτσιές που θέλετε....
Κατα τα άλλα μια τρύπα στο νερό θα είναι τα μέτρα με μονο "κέρδος" την εξαθλίωση του ελληνικού λαού γιατί απο προτάσεις ανάπτυξης ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
Κινήσεις για τιμωρία των ενόχων ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
Λίγα μόνο λόγια για σύσταση ακόμα μιας γνωστής για τα αποτελέσματα της Εξεταστικής Επιτροπής.Λες και δεν γνωρίζουν τους ενόχους που είναι οι ίδιοι.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
Γιατί όλοι είτε συμφώνησαν,είτε αδιαφόρησαν,είτε έκλεψαν,είτε ανέχτηκαν αυτήν την κατάσταση όλα αυτά τα χρόνια.
Πάντως τα εύσημα απο τα "αφεντικά" τα πήραν.Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εξέφρασε ικανοποίηση σήμερα για το πρόγραμμα λιτότητας που ανακοινώθηκε από τις ελληνικές αρχές ζητώντας τους όμως να "είναι έτοιμες να λάβουν κάθε πρόσθετο μέτρο που θα μπορούσε να αποδειχθεί κατάλληλο για την επίτευξη των στόχων του προγράμματος."
Ε τώρα τι στοίχημα πάτε ότι τα παπαγαλάκια θα βγούν και θα πουν (όταν έρθει η ώρα)....
"Γλυτώσαμε τα νέα μέτρα",οπότε ξαναψηφίστε μας ζώα.......

0 σχόλια: