ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

[ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ]:ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ...

Print

ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ DOLCE VITA

Την παραμονή της 25ης Μαρτίου όλη η Ελλάδα έστρεφε το ενδιαφέρον της στις Βρυξέλλες περιμένοντας με αγωνία να μάθει αν οι Ευρωπαίοι εταίροι, θα συμφωνήσουν σε ένα σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας από την χρεωκοπία.
Την ίδια ημέρα o πρώην Πρωθυπουργός που κάποιοι έχουν το θράσσος ακόμα και σήμερα να στηρίζουν σε κανάλια και εφημερίδες ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία. Συνοδευόταν από τη σύζυγό του τα δύο παιδιά τους και το ζεύγος Βαληνάκη.
Σήμερα όπως αναφέρει η Real News ο κ. Καραμανλής έφυγε για δωδεκαήμερες διακοπές στη διάρκεια των οποίων θα κάνει το γύρο της Ιταλίας.
Θα πει κάποιος.Τι ανάγκη έχει αυτός;
Και μπουρδέλο κατάντησε την Ελλάδα και τώρα απολαμβάνει τους κόπους του.
Ούτε η αύξηση των καυσίμων τον απασχολεί.Ούτε για δουλειά ψάχνει όπως οι 600.000 άνεργοι που άφησε,Ουτε μαγαζί έχει που να μπήκε λουκέτο,Ούτε φυσικά ανυσηχεί για την σύνταξη του αφού την έχει πάρει ήδη.
Θα κάνει τα ταξιδάκια του και έχει ο Θεός.Οσο να 'ναι με το καλό όταν γυρίσει θα βρεθούν κάποια ζώα που θα ζητούν την...συμβουλή του.Εδώ και πεντέμιση μήνες που ο πρώην Πρωθυπουργός έχασε τις εκλογές, το ΄χει ρίξει στα ταξίδια. Αγγλία, Αυστρία, Μονεμβασιά, Καρπενήσι και τώρα Ιταλία περιλαμβάνει το οδοιπορικό της μετεκλογικής του ψυχαγωγίας.
Ασφαλώς είναι δικαίωμα κάθε πολίτη να διαθέτει το χρόνο και τα χρήματά του, όπως ο ίδιος θέλει. Όταν όμως αυτός ο πολίτης έχει διατελέσει Πρωθυπουργός και μόλις πριν πέντε μήνες έχει παραδώσει μια κατεστραμμένη χώρα προκαλεί το δημόσιο αίσθημα αρχίζοντας τα ταξίδια αναψυχής.Την ώρα που η πλειοψηφία των πολιτών οδηγείται σε σκληρή λιτότητα, απο τις δικές του αβλεψείες και την δική του ανικανότητα καθώς και τις αρπαχτές συνεργατών του μάλλον είναι προκλητικό, ο πολιτικός που έχει βαρύτατες ευθύνες για την οικονομική καταστροφή της χώρας να διασκεδάζει με πολυήμερα και προφανώς πολυδάπανα ταξίδια.Αυτός είναι ο Καραμανλής σας κύριοι της ΝΔ ανεπαρκής και άχρηστος σαν πρωθυπουργός,αναίσθητος και αδιάφορος ως πολίτης....Χειροκροτήστε τον. 

0 σχόλια: