ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

"Eπίθεση" εναντίον της πρώην αντιπροέδρου του Μετώπου Κυπρίων Φοιτητών Η.Βασιλείου

Print

Για «επίθεση» εναντίον της πρώην αντιπροέδρου του Μετώπου Κυπρίων Φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου και νυν δημοσιογράφου της εφημερίδας «Σημερινή», Μικαέλλας Λοΐζου, από μέλη του ΔΗΚΟ στα γραφεία του ΔΗΚΟ κάνει λόγο σε σημερινή ανακοίνωση του το Μέτωπο Κυπρίων Φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου.

«Το συγκυβερνών ΔΗΚΟ φέρεται όχι μόνο να συμπορεύεται με την πολιτική Χριστόφια, αλλά και να υιοθετεί και να εφαρμόζει τις πρακτικές των παρακρατικών τραμπούκων του καθεστώτος σε μια προσπάθεια φίμωσης της αντίθετης άποψης και επιβολής πνευματικής τρομοκρατίας», αναφέρει σε ανακοίνωση του το Μέτωπο.
Υποστηρίζει παράλληλα πως «οι παρακρατικοί υποστηρικτές του ΑΚΕΛ και του Μάριου Καρογιάν εντός του ΔΗΚΟ, ενοχλημένοι από την στάση του Βουλευτή Ζαχαρία Κουλία, που αποφάσισε να βγει από τα κομματικά στεγανά και να καταψηφίσει την ανίερη συμμαχία ΑΚΕΛ-ΔΗ.ΚΟ, επιτέθηκαν στη δημοσιογράφο με αφορμή τις απόψεις που εκφράζει η ίδια και η εφημερίδα στην οποία εργοδοτείται».
«Προκαλεί τρόμο το γεγονός πως η ελεύθερη άσκηση του δημοσιογραφικού επαγγέλματος θεωρείται καταδικαστέα στην - κατά τ' άλλα- δημοκρατική και ευρωπαϊκή Κύπρο του 2011» προσθέτει στην ανακοίνωση του το Μέτωπο, αναφέροντας παράλληλα ότι «η ελευθερία του λόγου είναι πανανθρώπινο δικαίωμα και η ελευθερία του Τύπου αποδεικνύει το επίπεδο πολιτικού πολιτισμού σε μια χώρα» και πως «ο προπηλακισμός μιας δημοσιογράφου, στα γραφεία ενός κόμματος, είναι άλλο ένα κομμάτι μιας αλυσίδας γεγονότων, που καταδεικνύει ότι ο πολιτικός πολιτισμός στη χώρα μας νοσεί και η ελευθερία της έκφρασης βρίσκεται υπό διωγμό».
Παράλληλα, το Μέτωπο, εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την άνθηση και καλλιέργεια «τέτοιων φασιστικών συμπεριφορών, που παραπέμπουν σε άλλες εποχές και άλλα καθεστώτα, από κατά τ' άλλα δημοκρατικούς ανθρώπους και δημοκρατικά οργανωμένα σύνολα».
«Οι όποιες δημοκρατικές ευαισθησίες του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ φαίνεται ότι χρεοκόπησαν, στην προσπάθειά τους να μαζέψουν τα συντρίμμια της αποτυχημένης και επικίνδυνης πολιτικής του Δημήτρη Χριστόφια» προσθέτει ενώ καταλήγοντας αναφέρει ότι «οι τραμπουκισμοί και η αλητεία των παρακρατικών υποστηρικτών της συγκυβέρνησης, που έχουν σαν στόχο την φίμωση της αντίθετης άποψης και την επιβολή πνευματικής τρομοκρατίας, είναι πλέον ορατοί και επικίνδυνοι».

0 σχόλια: