ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Αύριο η διαμαρτυρία των Αγανακτισμένων Βορειοηπειρωτών! (Ντροπή στο Πρώτο Θέμα)

Print


Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες μας, την αυριανή (10/6/11) συνάντηση των Αγανακτισμένων Βορειοηπειρωτών έξω από την Αλβανική Πρεσβεία της Αθήνας, στις 18:00. (Η δικτυακή συμμετοχή μέχρι στιγμής ξεπερνάει τα 320 άτομα)
Αφορμή για την εκδήλωση διαμαρτυρίας αποτέλεσε η αφαίρεση της εθνικότητας από τα νέα ατομικά πιστοποιητικά στην Αλβανία, ενώ τα πραγματικά αίτια είναι η διαρκής καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών στα πάτρια εδάφη.

Μνεία για τη διαμαρτυρία έκανε σήμερα και στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η οποία ενώ άντλησε πληροφορίες από τη σελίδα μας, συγκεκριμένα από την ανάρτηση για την ενδεχόμενη πορεία των "Αγανακτισμένων Αλβανών" και την αυριανή διαδήλωση των Αγανακτισμένων Βορειοηπειρωτών, δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στη σελίδα μας! Μπράβο στους "επαγγελματίες" δημοσιογράφους!

ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ

0 σχόλια: