ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΠΕΡΙ...... ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Print
Τις προηγούμενες μέρες καταδικάσαμε τις...."αβρότητες" μεταξύ του δημοτικού συμβούλου κ.Μιχαλολιάκου και μέρους της σαβούρας συναδέλφων του δημοτικών συμβούλων.
Επίσης αρκετές φορές έχουμε αναρωτηθεί χωρίς να πάρουμε συγκεκριμένη απάντηση για το χρονικό σημείο το οποίο επιλέχθηκε απο μερίδα ατόμων που αυτοπροσδιορίζονται ως εθνικιστές και δίκαια ή άδικα καταφέρονται καθημερινά εναντίον του.
Εδω είναι φανερό ότι υπάρχει όχι ενα αλλά πολλά προβλήματα.
Καταρχάς ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος δείχνει πως προσπαθεί απο την μια να γίνει "αποδεκτός" απο το σύστημα πράγμα που δεν είναι απολύτως κακό αλλά απο την άλλη προσπαθεί και να διατηρήσει τα ερείσματα του στα...άκρα των "άκρων".
Σε αυτή την προσπάθεια δείχνει πως και οι φραστικές επιθέσεις εναντίον του τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση.Σε θέση που πρέπει ή να διαλέξει στρατόπεδο ή να παραιτηθεί.
Η "σύνθεση" ανομοιογενών αντικειμένων είναι εκ των πραγμάτων δύσκολη εως απίθανη και παράδειγμα είναι ο ΛΑΟΣ.
Ομως εδω τα πράγματα είναι δυσκολότερα γιατί σε αντίθεση με τον ΛΑΟΣ στην συγκεκριμένη περίπτωση οι χώροι που προσπαθεί να "συνθέσει" είναι όχι μόνο διαφορετικοί αλλά και πολύ μαχητικοί.
Αποτέλεσμα να πέφτει σε "λακκούβες" που ευχαρίστως εκμεταλλεύονται οι "προοδευτικοί".
Ο χαιρετισμός που απεύθυνε στο δημοτικό συμβούλιο και ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών δίνοντας ευκαιρία στη "δημοκρατικά" ευαίσθητη θολοκουλτούρα να...ξεσπαθώσει.
Ηταν μια κίνηση αυθόρμητη;Μια κίνηση "σύνθεσης"; Ενα μήνυμα στους διαμαρτυρόμενους-αυτοπροσδιοριζόμενους εθνικιστές;
Οτι και να ήταν.....Ηταν λάθος.
Και εξηγούμαι.
Στην περίπτωση του...αυθορμητισμού ήταν λάθος.Γιατί ένα πολιτικό πρόσωπο και μάλιστα νεοεκλεγέν που θέλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία του πρέπει να βουτά την γλώσσα στο μυαλό πριν προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια που θα "προσβάλει" την μεγάλη πλειοψηφία.Ειδικά όταν αυτή η πλειοψηφία βομβαρδίζεται καθημερινά απο αναρχοκομουνιστικές πληροφορίες.
Η μάχη δίνεται με άλλους όρους και όχι με κινήσεις εντυπωσιασμού που τον μόνο που θα εντυπωσιάσουν είναι μια ελάχιστη μειοψηφία.
Και αυτό έγινε....Κάποιοι ελάχιστοι το...χάρηκαν.Περισσότεροι τον εξύβρισαν για τον...αρχαιοελληνικό χαιρετισμό του.Και ακόμα περισσότεροι βρήκαν πάτημα να ταυτίσουν για άλλη μια φορά τον Ελληνικό Εθνικισμό με τους εγκληματίες ναζί.
Αντε τώρα να βάλεις στο κεφάλι κάποιων τους οποίους χρειάζεσαι (;) ότι δεν μπορείς σε αυτή την κοινωνία με αυτήν την νοοτροπία που έχει διαποτιστεί για δεκαετίες ότι ο χαιρετισμός λεει είναι...αρχαιοελληνικός.
Δηλαδή αυτό είναι το πρόβλημα;Απο αυτό εξαρτάται η αποδοχή των εθνικιστικών απόψεων;
Απο το αν κάποιοι δεχτούν ή όχι τον χαιρετισμό;
Αρα σαν κίνηση ήταν τελείως λανθασμένη.Δεν προσέφερε τίποτα αντιθέτως έδωσε για μια ακόμα φορά λαβή στα ΜΜΕ να προπαγανδίσουν εναντίον των Ελλήνων εθνικιστών.
Στην πολιτική όπως και στην ζωή πρέπει να βάζεις προτεραιότητες.
Πολύ απλά ο όγκος πληροφοριών που θα πρέπει να περνά στην κοινωνία πρέπει να είναι καταιγιστικός όπως άλλωστε πράττει και η άλλη πλευρά αλλά και με...μέτρο με την έννοια πως πρέπει να διαβλέπεις τι μπορεί να δεχτεί...τι είναι έτοιμη να δεχτεί και κατόπιν να περνάς στην εφαρμογή ή την πράξη.
Η δεύτερη περίπτωση ήταν η ανάγκη "'σύνθεσης".Σε αυτή την περίπτωση δεν μιλάμε για άτομα με παρόμοιες "ακραίες" θέσεις αλλά για άτομα που είναι είτε συνειδητοποιημένοι Ελληνες εθνικιστές- αγωνιστές και μερίδα νοσταλγών του ναζισμού.Στην περίπτωση των δεύτερων πρόκειται για το αντίστοιχο των αναρχοκομμουνιστών κουκουλοφόρων που θέλοντας απλά να διαφέρουν υιοθετούν μια εγκληματική ιδεολογία και το μόνο που κάνουν σε τελική ανάλυση με την γραφικότητα και την βλακεία τους είναι να σπιλώνουν τον Εθνικιστικό χώρο.
Είναι οι ίδιοι που καταγγέλλουν την παγκόσμια διακυβέρνηση και τα κομμουνιστικά ολοκληρωτικά καθεστώτα ενω την ίδια στιγμή δοξάζουν ένα καθεστώς που στην Ελλάδα άφησε εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς στην πλειονότητα απο την πείνα και εκτελεσθέντες.
Είναι οι ίδιοι που μιλούν για Αριες φυλές εν έτη 2011 ενω θα μπορούσαν απλά να εμφυσήσουν στην κοινωνία την αγάπη και τον θαυμασμό για τον ελληνικό πολιτισμό και την ιστορία.
Με λίγα λόγια υπάρχουν δυστυχώς Εθνικιστές και "εθνικιστές".
Είναι ως συνήθως οι ανόητοι που περιμένουν τον "πολέμαρχο του Θεού" με μόνο....29 ευρώ να σώσει την Ελλάδα.
Και οι δυο αναμφίβολα αγαπούν την πατρίδα όμως οι δεύτεροι σε τελική ανάλυση με τις πράξεις και τα λόγια τους δημιουργούν περισσότερο "κακό" παρά καλό στην προσπάθεια οι ιδέες να γίνουν ευρέως αποδεκτές.
Τώρα τρίτη περίπτωση και το υποτιθέμενο "μήνυμα".Είναι φανερό πως ο Μιχαλολιάκος αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί να κόψει κάποιους δεσμούς με τους νοσταλγούς των Ες Ες....Και αυτό αν θέλει να συνεχίσει να είναι εναλλακτική πρόταση και να μην επιστρέψει στο 0.01% και να αναλύει τον....Γκέμπελς μεταξύ συγγενών και φίλων.
Ξερω ότι με αυτά θα στεναχωρήσω κάποιους αλλά δεν γίνεται αλλιώς.Η κοινωνία που θέλουμε να αλλάξουμε καλώς ή κακώς έχει κανόνες.Η εφαρμογή μιας πραγματικής δημοκρατίας που θα στηρίζεται στο Εθνος πρέπει να είναι ο στόχος.Αν θέλουμε επιτέλους το εθνικιστικό-πατριωτικό κίνημα να αρχίσει να έχει ερείσματα σε αυτήν την κοινωνία πρέπει να παίξουμε τουλάχιστον προς το παρόν με αυτούς τους κανόνες.Οσο για τους λάτρεις του παρελθόντος αν σώνει και καλά πρέπει να "αντιγράφουν" κάποιον.....Δόξα το Θεο η πατρίδα μας έχει πολλά παραδείγματα και δεν είναι ανάγκη να προστρέχουν....αλλού.

0 σχόλια: