ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Και νέα διεθνής κλιμάκωση της τουρκικής προπαγάνδας για τη Θράκη

Print

Συνεχίζουν να προκαλούν τα εξωνημένα όργανα της Τουρκίας, κατηγορώντας διεθνώς την Ελλάδα για παραβίαση των δικαιωμάτων των…Τούρκων της Δυτικής Θράκης!

Νέο κρούσμα απύθμενου θράσους είχαμε πριν από λίγες μέρες από τα μίσθαρνα όργανα του νέο-οθωμανισμού, που συνεχίζουν να εγκαλούν τη χώρα μας για (απίστευτο κι όμως αληθινό) έλλειμμα δημοκρατίας και παραβιάσεις των…τουρκικών δικαιωμάτων στη Θράκη! Δράστης τη φορά αυτή η αυτοαποκαλούμενη «Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Τούρκων της Δυτικής Θράκης» με ανακοίνωση που εξέδωσε, στην οποία φτάνει στο σημείο να επικαλείται μέχρι και τη…Συνθήκη της Λωζάνης, την οποία υποτίθεται ότι η Ελλάδα παραβιάζει. Εδώ όμως βέβαια δεν μιλούμε απλώς για θράσος, αλλά για πλήρη υπέρβαση όλων των ορίων της παράνοιας. Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως τη δημοσίευσε και τη σχολίασε η «Μπιρλίκ» (11-12-2010) και τη μετέφρασε το ιστολόγιο http://tourkikanea.wordpress.com:

συνέχεια εδώ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 

0 σχόλια: