ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

"ΑΓΟΡΕΣ" ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ

Print

"Δεν θα υπάρξει επιμήκυνση στο χρόνο αποπληρωμής του χρέους" αυτό δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ.Πεταλωτής.
Ποιο...προσεκτικοί ήταν οι Ευρωπαίοι που είπαν πως...συζητείται αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.
Αφού σύμφωνα με την "εκσυγχρονιστική" λογική και τα "σοσιαλιστικά" λογιστικά μαγειρέματα στα οποία τα τελευταία χρόνια οι αριθμοί ευημερούν αλλά ο κόσμος "πεθαίνει"....Το έλλειμμα μειώθηκε κατά 31,15%.
Φυσικά μαζί με την μείωση του ελλείμματος δεν έκαναν τον κόπο να μας ενημερώσουν πως αυτό έγινε επειδή η κατοχική κυβέρνηση εξαφάνισε στην κυριολεξία το κονδύλι για τις δημόσιες επενδύσεις μειώνοντας το κατά 30% και καταδικάζοντας την ελληνική αγορά σε ασφυξία αφού καμία επένδυση δεν γίνεται και τα όποια χρήματα υπάρχουν μόνο για τους τραπεζίτες.
Επι της ουσίας το έλλειμμα μειώθηκε μόνο κατά 1,5% ύστερα απο όλη αυτή την φοροεπιδρομή και το δραματικό κόψιμο μισθών και συντάξεων.
Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει στα όρια της οικονομικής του αντοχής και όχι μόνο και αυτοί με λογιστικά τρικ ακόμα και την ύστατη ώρα προσπαθούν να τον εξαπατήσουν.
Σε καθημερινή βάση δίκην διαρροών ακούγεται το σενάριο της αναδιάρθρωσης του χρέους,της επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής των δανείων ακόμα και της πτώχευσης.
Δεν ξέρω αν υπάρχει βάση σε κάποιο απο αυτά ή και σε ΟΛΑ μαζί....
Αφού είναι τρία βήματα και αλληλένδετα και πιθανά αλλά ίσως το σπουδαιότερο ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ώστε να δούν την αντίδραση του πειραματόζωου.
Αλλωστε είναι γνωστό ότι ανάμεσα στις "αγορές" υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι έχουν τζογάρει τα χρήματα τους στην ενδεχόμενη πτώχευση της Ελλάδας και σίγουρα θα ήθελαν μια τέτοια κατάληξη.
Απο κει και πέρα το πακέτο του μνημονίου είναι 100 δις που αν προστεθεί στα 320 μας κάνει 430 δις ευρώ χρέος μέχρι το 2013.
Τι σημαίνει αυτό;
Οπως πολύ σωστά είπε ο κωλοτούμπας (λέει που και που κατι) ακόμα και...Κολομβία να γίνουμε και να περνάνε απο την χώρα οι καραβιές με τα ναρκωτικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξεχρεώσουμε ούτε μέχρι το 2053.
Αρκεί να πούμε ότι μόνο για να πληρώνουμε τους τοκογλυφικούς τόκους που μας φόρτωσαν όλοι αυτοί που θέλουν τώρα να μας σώσουν χρειαζόμαστε το 7% του ΑΕΠ.
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το κονδύλι για την εξόφληση ΜΟΝΟ των τόκων είναι πλέον μεγαλύτερο απο όσο πληρώνει το ελληνικό κράτος για μισθούς!!!!

0 σχόλια: