ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Η Κρήτη «έτοιμη» να γίνει βάση για τις επιχειρήσεις στη Λιβύη, λέει ο Δ.Δρούτσας

Print
Η Ελλάδα τάσσεται κατά μιας στρατιωτικής λύσης  στη Λιβύη αλλά είναι έτοιμη να αποτελέσει η Κρήτη βάση για την υποστήριξη των προσπαθειών της διεθνούς κοινότητας, τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ.

Παράλληλα σύμφωνα με τον υπουργό απαιτείται κατάπαυση του πυρός και αναζήτηση πολιτικής λύσης και από τις δύο πλευρές για την επίλυση της κρίσης στην περιοχή.
«Το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή και αυτή είναι η θέση της Ελλάδας, ότι δεν μπορεί να υπάρξει στρατιωτική λύση στην κρίση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δρούτσας, ενώ σημείωσε ότι προτεραιότητα παραμένει η ανθρωπιστική βοήθεια για το λαό της Λιβύης και η Ελλάδα δηλώνει έτοιμη να αποτελέσει η Κρήτη βάση για την υποστήριξη των προσπαθειών της διεθνούς κοινότητας.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη συνεδριάζει η Ομάδα Επαφής για τη Λιβύη στη Ντόχα, ενώ την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των περιφερειακών οργανώσεων στο Κάιρο καθώς επίσης και η συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ στο Βερολίνο.
ΠΗΓΗ

0 σχόλια: