ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ομιλείτε Γκρίκο ; (2005) (βιντεο)


ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ


Η λύση του κυπριακού που αναζητείται πάνω στη βάση των «αρχών» του κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης , οδηγεί στη διάλυση της κυπριακής δημοκρατίας και στην υποτέλεια της πατρίδος μας στη Τουρκία που θα ασκεί πλήρη και καθοριστικό έλεγχο δια της παρανόμως αναγορευθείσας τουρκοκυπριακής μειονότητος σε κοινότητα υπέρμετρων δικαιωμάτων με τη γνωστή πολιτική ισότητα.
Το αγγλόδουλο πολιτικό κατεστημένο ουδέποτε κατήγγειλε αυτή την παρανομία . Παρέμεινε πιστό στους άγγλους αφέντες του και ακολούθησε τα εξουσιαστικά τους σχέδια.
Το πολιτικό κατεστημένο είναι αδιάσπαστο μέρος της διπλής κατοχής της Κύπρου. Είναι η πολιτική επέκταση της κατοχής μέσα στην εθνική μας κοινότητα. Είναι ο πολιτικός καρκίνος που μας οδηγεί στο θάνατο.
Ο αγώνας για ζωή και ελευθερία περνά μέσα από την ολοκληρωτική αντίσταση στο πολιτικό κατεστημένο που είναι αντίσταση στο θάνατο.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Στον αέρα έχει τιναχτεί το Μάαστριχτ στις προβλέψεις του για το ανώτατο επιτρεπτό όριο του δημόσιου χρέους και του ελλείμματος του προϋπολογισμού σε ολόκληρη την Ευρώπη τόσο στις 27 χώρες-μέλη της ΕΕ όσο και στα 17 κράτη που συναπαρτίζουν την Ευρωζώνη. Αυτό είναι το γενικό συμπέρασμα από τα αναλυτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε προχθές η Γιούροστατ, η Στατιστική Υπηρεσία της ΕΕ.
Ποιο 3% ως ανώτατο όριο του ελλείμματος; Κατά μέσο όρο στις 27 χώρες της ΕΕ το έλλειμμα του προϋπολογισμού ανέρχεται στο 6,4% του ΑΕΠ. Είναι χαρακτηριστικό δε ότι στις 22 από αυτές τις χώρες το έλλειμμα υπερβαίνει το όριο 3% και μόνο σε 5 όλες κι όλες χώρες είναι κάτω από το 3%, μέσα δηλαδή στις προβλέψεις του Μάαστριχτ. Πρόκειται μόνο για τις τρεις σκανδιναβικές χώρες (Σουηδία, Δανία, Φινλανδία) συν το ζάπλουτο Λουξεμβούργο και την Εσθονία. Η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλύτερη στις 17 χώρες της ζώνης του ευρώ. Ο μέρος όρος του ελλείμματος του προϋπολογισμού στην Ευρωζώνη ανέρχεται στο 6%. Και εδώ οι 14 χώρες έχουν έλλειμμα πάνω από το όριο του 3% και μόνο τρεις χώρες μικρότερο απ' αυτό - πρόκειται για τρεις χώρες που έχουμε ήδη αναφέρει (Φινλανδία, Λουξεμβούργο, Εσθονία). Θλιβερή πρωταθλήτρια του ελλείμματος είναι και πάλι το 2010 η Ιρλανδία, κυριολεκτικά απογειωμένη όμως στο... 32,4% (!!!) του ΑΕΠ της εξαιτίας της εγκληματικής απόφασης της εκδιωχθείσης κυβέρνησής της να... κρατικοποιήσει τα χρέη των τραπεζών καταβαραθρώνοντας την οικονομία της χώρας.


Για τη δεύτερη θέση παλεύουν η Ελλάδα με 10,5% και η Βρετανία με 10,4% και με σαφείς, εκφρασμένες εγγράφως υποψίες της Γιούροστατ ότι οι Αγγλοι έχουν κάνει λαθροχειρίες στα στατιστικά στοιχεία με τις στρατιωτικές δαπάνες τους. Κοντά μας σε απόσταση αναπνοής η Ισπανία και η Πορτογαλία, με 9,2% και 9,1% του ΑΕΠ τους αντίστοιχα. Καθόλου μακριά δεν βρίσκεται και η Γαλλία με έλλειμμα 7% του ΑΕΠ, ελάχιστα βελτιωμένο από το 7,5% που είχε το 2009. Ούτε γι' αστείο φυσικά δεν ισχύει και το όριο του 60% του ΑΕΠ που καθόριζε το Μάαστριχτ ως ανώτατη επιτρεπτή τιμή για το δημόσιο χρέος. Αυτό συνεχίζει να επιδεινώνεται διαρκώς, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ βαθύτερο δομικό πρόβλημα πανευρωπαϊκών διαστάσεων και όχι με τις... σπατάλες και την τεμπελιά των μεσογειακών λαών που δήθεν ζουν εις βάρος των εργατικών Γερμανών.

Ξεπερνά το 85% του ΑΕΠ το δημόσιο χρέος των 17 χωρών της Ευρωζώνης κατά μέσο όρο από 79,3% που ήταν πέρυσι. Μόνο 5 χώρες είχαν δημόσιο χρέος το 2010 κάτω από 60% του ΑΕΠ τους, ενώ οι υπόλοιπες 12 υπερβαίνουν το όριο. Στο σύνολο της ΕΕ των «27» ο μέσος όρος του δημόσιου χρέους ανέβηκε στο 80% του ΑΕΠ από 74,4% που ήταν το 2009. Εδώ πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του 2010 το δημόσιο χρέος σε σχέση με το 2009 αυξήθηκε στις 25 (!) από τις 27 χώρες της ΕΕ και μειώθηκε μόνο σε 2. Αξιοθρήνητη «πρωταθλήτρια» στο δημόσιο χρέος φυσικά η Ελλάδα με ποσοστό 142,8% του ΑΕΠ έναντι του 127,1% του 2009, ακολουθούμενη από την Ιταλία με 119%, το Βέλγιο με 96,8% και την Ιρλανδία με 96,2%, η οποία είχε δημόσιο χρέος ανερχόμενο μόλις στο 25% του ΑΕΠ της μόνο τρία χρόνια νωρίτερα. Με εξαίρεση τις τρεις σκανδιναβικές χώρες και το Λουξεμβούργο, οι 11 από τις 15 χώρες της «παλιάς» ΕΕ της Δυτικής Ευρώπης έχουν σήμερα χρέος άνω του 60% του ΑΕΠ τους. Προσωρινό είναι επίσης το φαινόμενο, κατά την άποψή μας, του συγκριτικά χαμηλού δανεισμού των χωρών του πρώην «υπαρκτού σοσιαλισμού». Οι κυβερνήσεις τους δεν δανείζονται πολύ γιατί κανένας για την ώρα δεν τους δίνει αφειδώς δάνεια και γιατί οι πληθυσμοί τους ανέχονται μοιρολατρικά κάθε είδους στερήσεις μετά την κατάρρευση των προηγούμενων καθεστώτων, πράγμα το οποίο όμως σταδιακά θα αλλάξει.

ΣΗΜΕΡΑ Δεν θα έμπαινε κανένας στο ευρώ!
Σχεδόν καμία χώρα δεν θα έμπαινε στην Ευρωζώνη με βάση τα σημερινά στοιχεία των 17 κρατών που τη συναποτελούν, σε ό,τι αφορά το έλλειμμα και το δημόσιο χρέος τους! Οι 12 από τις 17 χώρες θα απορρίπτονταν γιατί έχουν δημόσιο χρέος πάνω από το 60% του ΑΕΠ τους και οι 14 από τις 17 θα απορρίπτονταν επειδή έχουν έλλειμμα στον προϋπολογισμό τους πάνω από το 3% του ΑΕΠ που ορίζει το Μάαστριχτ! Το διασκεδαστικό είναι πως θα απορρίπτονταν από την Ευρωζώνη τόσο η... Γερμανία όσο και η Γαλλία, αποτυγχάνοντας μάλιστα και στα δύο κριτήρια! Το Βερολίνο έχει χρέος 83,2% και έλλειμμα 3,3%, ενώ το Παρίσι χρέος 81,7% και έλλειμμα 7%...
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Οι βουλευτές άρχισαν διαισθάνονται την οργή των πολιτών;Π. Καμμένος: «Τα γιαούρτια θα γίνουν καλάζνικοφ»

Άλλο ένα σκάνδαλο θα «διερευνηθεί» σύντομα από τη Βουλή και οι βουλευτές έχουν πλέον καταλάβει ότι η ατιμωρησία του πολιτικού συστήματος έχει εξοργίσει τους πολίτες.

Ο Πάνος Καμμένος στην τοποθέτησή του στη Βουλή για την υπόθεση των υποβρυχίων εξέφρασε ακριβώς αυτή την αυτογνωσία που έχει καταβάλει κάποιους, τουλάχιστον, εκ των πολιτικών.

«Στην ανάσταση λένε το Χριστός Ανέστη και λένε “άρατε τις πύλες”. Αν δεν κάνουμε το άρατε πύλες, τα γιαούρτια θα γίνουν καλάζνικοφ. Δεν είναι όλοι οι βουλευτές ανέντιμοι. Να αποκαλύψουμε όλους αυτούς τους βουρλούμηδες που τους στήριξε ο Σουφλιάς και τώρα μπήκαν στο ΣΚΑΪ», ήταν τα λόγια του κ. Καμμένου.


ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

JULIUS EVOLA

βρισκόμαστε, σήμερα στο τέλος ενός κύκλου. Από αιώνες, χωρίς στην αρχή να γίνη αντιληπτό, πολλαπλές  εξέλιξης  κατέστρεψαν στην δύση κάθε  φυσική  και  νομική  τάξη, νόθευσαν κάθε υψηλή αντίληψη για την ζωή, την δράση, την γνώση, τον αγώνα. Η κίνηση αυτής της πτώσεως, η ταχύτης της, ο παραλογισμός της ονομάστηκαν <<ΠΡΟΟΔΟΣ>>.
το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε στο: www.thulebooks.gr

Read more: http://epanakiriarxia.blogspot.com/2011/04/julius-evola.html#ixzz1KohMpMZZ

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΣΟΥ


Έλληνα της Κύπρου
Οι ρίζες της εθνικότητας και της πολιτισμικής μας ανωτερότητας , βρίσκονται στην αρχαία Ελλάδα και συγκεκριμένα στην αρχαία ελληνική γλώσσα.
Διεκδίκησε την επανελλήνιση σου , απαίτησε να διδάσκονται τα αρχαία ελληνικά από το δημοτικό σχολείο. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα επανασυνδεθείς με την ανυπέρβλητη σκέψη των πατέρων σου και θα απωθήσεις κάθε προσπάθεια αφελληνισμού και παραμόρφωσης της ταυτότητας σου.
Ενδυνάμωσε το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα , ψήφησε τους ανεξάρτητους υποψήφιους Λεμεσού , Αντώνη Πιερίδη ή Λουκά Σταύρου.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ