Ο υπέρογκος δημόσιος τομέας στον οποίο συμπεριλαμβάνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι ημικρατικοί οργανισμοί , σε μια χώρα όπου η οικονομία της κοινωνίας συρρικνώνεται μαστιζόμενη από την ανεργία και τη φτώχεια , οδηγεί κατ’ ανάγκη σε κοινωνική σύγκρουση.
Η οικονομία της κοινωνίας , οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα , οι αγρότες , οι μικροεπιχειρηματίες, καλούνται να πληρώσουν το κόστος ενός υπέρογκου δημόσιου τομέα ο οποίος με τη σειρά του πασκίζει με κάθε τρόπο να διατηρήσει τα κεκτημένα του.
Η κυβέρνηση επιτίθεται στην οικονομία των ιδιωτών με άμεση και έμμεση φορολογία σε σημείο που αυτή να γονατίζει κάτω από τη ληστρική φοροεισπρακτική επίθεση. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτή η κυβέρνηση , προκειμένου να θρέψει το θηρίο του δημόσιου τομέα να καταφύγει σε δανεισμό από το Δ.Ν.Τ με επαχθείς όρους που θα πέσουν και αυτοί στο σβέρκο του δυναστευομένου λαού.
Άγρια φορολόγηση , δανεισμός και υπεράσπιση των συμφερόντων του δημοσίου τομέα είναι οι τρείς κατευθύνσεις των επιλογών της «λαϊκής» κυβέρνησης Χριστόφια.
Για τη φορολόγηση των τραπεζών και της εκκλησίας, δεν γίνεται κανένας λόγος. Τουναντίον θα μείνει στην ιστορία , πως επί ημερών αυτής της κυβέρνησης συνετελέσθη το θαύμα της εξαφάνισης του χρέους της εκκλησίας προς το δημόσιο. Με τον ίδιο τρόπο που κάλυψαν την καταλήστευση του λαού από τις τράπεζες μέσω του χρηματιστηρίου , εξαφάνισαν και το χρέος της εκκλησίας. Νομίζουν ότι δεν θα έρθει ποτέ ο καιρός που θα λογοδοτήσουν για τα ανομήματα τους.
Καλούμε το λαό να αντιδράσει στην εξουθενωτική οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και να απαιτήσει ριζικές αλλαγές. Όπως ,Θεαματική συρρίκνωση του δημόσιου τομέα , καθορισμό κατώτατου και ανώτατου μισθού ,Ίσα δικαιώματα ανάμεσα στον εργάτη του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, εθνικοποίηση συσσωρευμένου παρασιτικού πλούτου , ίδρυση κρατικής τράπεζας που θα στηρίξει τη παραγωγή στο χώρο της οικογενειακής και μικρομεσαίας επιχείρησης, κατάργηση προνομίων , διαφάνεια , φορολόγηση του χρηματοπιστωτικού πλούτου, στήριξη της αγροτιάς , πάταξη της διαφθοράς με τη ποινή της δήμευσης περιουσίας και ισόβιας εξορίας, αναθέσμιση που να αποσκοπεί στην συμμετοχή του λαού στη νομοθετική εξουσία(παραγωγικές ενώσεις και τοπικές αυτοδιοικήσεις), επανεξέταση επιδομάτων ώστε να βοηθούνται αυτοί που έχουν πραγματική ανάγκη, και άλλα πολλά.
Όμως κανένα από τα ως άνω αιτήματα δεν μπορεί να περάσει μέσα από τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα και συνδικάτα του κατεστημένου. Γιατί απλούστατα η γενεσιουργός αιτία της παρακμής δεν είναι δυνατό να μεταβληθεί σε αναγεννητική δύναμη. Αυτή η δύναμη έρχεται έξω από το σύστημα , έρχεται από μας τους εθνικιστές, εθνικοδημοκράτες . Δεν έχουμε να προτείνουμε μικρο-αλλαγές και μικρο-παρεμβάσεις για να βελτιώσουμε τα πράγματα αλλά να τα αλλάξουμε ριζικά μέσα από τη φλόγα μιας κοινωνικής και εθνικής επανάστασης.
Εναντιωθείτε στη τυραννία των παρασίτων .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ