ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Η διεθνής δικαίωση του ντενκτασισμού

Print

Ο Χριστόφιας μίλησε για «ελληνική εισβολή» στην Κύπρο!


Η ομιλία Χριστόφια στο Brookings [πηγή σύνθεσης: Εμπροσθοφύλακας www.efylakas.com]


«Η διεθνής δικαίωση του ντενκτασισμού: Ο Χριστόφιας μίλησε για “ελληνική εισβολή” στην Κύπρο!»
02 Οκτωβρίου 2010
Συντακτική Ομάδα
Για ποιον δουλεύεις Δημήτρη Χριστόφια; Δεν είναι οι Έλληνες Κύπριοι που σε εξέλεξαν Πρόεδρο; Δεν έχεις ως σκοπό σου την απελευθέρωση της πατρίδας σου; Ξέρεις πολύ καλά πως η δικτατορική Χούντα έκανε πραξικόπημα, και όχι κανενός είδους στρατιωτική “εισβολή”. Στρατιωτική εισβολή έκανε μόνο η Τουρκία.
Δείτε τις δηλώσεις Χριστόφια, όπου απεκάλεσε την Ελλάδα “ούτω καλούμενη μητέρα-πατρίδα”, ενώ την εξύβρισε ονομάζοντάς την “εισβολέα”, εξισώνοντας την εισβολή της Τουρκίας (που συνεχίζεται μέχρι σήμερα επί όλων των τουρκικών κυβερνήσεων), με το προδοτικό πραξικόπημα της Χούντας, το οποίο καταδίκασαν όλες οι έκτοτε ελλαδικές κυβερνήσεις:
Εμείς δεν θα σου χαριστούμε Δημήτρη Χριστόφια: Δεν ήταν ούτε “ατυχής”, ούτε “ατόπημα”, ούτε “λάθος στην μετάφραση” η δήλωσή σου. Ήταν συνειδητή. Θεωρείς την Ελλάδα εξίσου συνένοχη με την Τουρκία, γιατί ο ανθελληνισμός σου είναι αβυσσαλέος, παρανοϊκός, άρρωστος και ψυχωτικός. Το πάθος σου κατά του Ελληνισμού και η σπουδή σου να δικαιώσεις όλους τους κατοχικούς ηγέτες, από τον Ταλάτ και τον Έρογλου μέχρι τον Ερντογάν και τον Γκιουλ, αποδεικνύουν πως δεν υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα της Κύπρου.
Άλλωστε, δεσμεύτηκες από το βήμα της 65ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ να υπερασπίζεσαι τα στρατηγικά συμφέροντα της Τουρκίας. Όπως έγραψε η ‘Χαραυγή’ [25/09/2010]:
«Κι επανέλαβε [ο Χριστόφιας] την πρόσκλησή του προς την τουρκική ηγεσία να τον συναντήσει για να μοιραστεί μαζί της το όραμά του για επίτευξη λύσης, η οποία θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Κυπρίων [σ.σ. όχι της Κ.Δ., όχι της Κύπρου, απλώς των... Κυπρίων], της Τουρκίας, της Ελλάδος, την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή»
Οι δηλώσεις σου δεν είναι τυχαίες, αλλά ανήκουν στο ίδιο κύμα κρατικού ρατσισμού κατά όσων θέλουν να διατηρούν την ελληνική ταυτότητά τους. Το αποδεικνύουν, άλλωστε, οι βανδαλισμοί κατά μνημείων ηρώων της ΕΟΚΑ και το κάψιμο των ελληνικών σημαιών που κάνουν οι παρακρατικοί οπαδοί σου, το αποδεικνύουν τα Υπουργεία σου που εξαφάνισαν τις ελληνικές σημαίες και τα συνθήματα από τις παρελάσεις της Εθνικής Φρουράς.
Τώρα κάνεις εξαγωγή του ντόπιου άρρωστου ανθελληνισμού σου και στο εξωτερικό. Για να γνωρίζει ο κόσμος όλος πως ο Έλληνας Κύπριος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Έλληνας Κύπριος Δημήτρης Χριστόφιας, προτιμά να δίνει διπλωματικά επιχειρήματα στην Τουρκία, και να ξεφτιλίζει διεθνώς την Κύπρο, την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Ο ντενκτασισμός δικαιώνεται πανηγυρικά. Ένα ακόμη ελληνόφωνο επιχείρημα στην φαρέτρα των Τούρκων που μιλούν για “ειρηνευτική επιχείρηση” του Αττίλα στην Κύπρο.
Ξαναρωτάμε: Για ποιον δουλεύεις Δημήτρη Χριστόφια; ΠΟΙΟΥ τα συμφέροντα υπερασπίζεσαι;
ΠΗΓΗ

0 σχόλια: